Krallar Drew Doughty'nin dönüşünün takımı artıracağından emin

Bad Chatty

New member
Krallar, bitiş çizgisinden hala 2 ay uzaklıktaki normal sezon programa 50 oyun. Oyunların yorucu hale geldiği yılın bir zamanı, uygulamaların monoton ve otel odalarının hepsi aynı görünüyor.

“'Köpek günleri' demeyi sevmiyorum. Yapmıyorum, ”dedi Kings teknik direktörü Jim Hiller Salı. “Kimsenin yaptığını sanmıyorum.

“Bu sadece bir mesele, 'Tamam, herkes için zor. Nasıl geçiyorsun? ' Zorluk bu. ”

Hiller, ekibinin Drew Doughty'nin geçen hafta sakatlıktan geri dönmesiyle karşılaşmada biraz yardım almış olabileceğini düşünüyor. Eylül ayında sol ayak bileğini kırdıktan sonra ameliyat edilen gelecekteki Fame Defenseman, sezonunu beş maçlık bir yolculuğun üçüncü maçında yaptı. Kralların Montreal Canadiens ile karşı karşıya kaldığı Sezonun ilk ev maçını Çarşamba günü oynayacak.

“Cevap evet,” dedi Hiller, Doughty'nin dönüşünün ekibine gerekli bir enerji patlaması sağlayıp sağlamayacağını sorduğunda. “Buna%100 katılıyorum.”

Kings başkanı Luc Robitaille ve takım kaptanı Anze Kopitar'ı da ileri sürüyor.

Robitaille, “Bu tam olarak büyük bir ticaret yapmak gibi, çünkü içeri girecek, grubumuza yardım edecek” dedi.

“Drew 17 yıldır bu organizasyonun büyük bir parçası oldu. Yani böyle bir adamı değiştiremezsin, ”diye ekledi Kopitar. “Şimdi bir gece 24 dakika oynamaya geri döndüğüne göre, bizim için harika. Onu geri almak için çok heyecanlıyız. ”

Özellikle Krallar bu noktada gerçekten olumlu bir şey patlaması kullanabildiğinden. Takımın son yolculuğun son maçında Carolina'ya karşı kazanması, son 11 maçta sadece üçüncü oldu, geçen sezondan bu yana en kötü kızak, 11'in 10'unu kaybettiği. Takım bir playoff rıhtım.

“Sahip olmak istediğim etki bu. Ve yaptığımı sanıyordum, ”dedi Doughty, ilk üç maçında 25 dakikadan fazla buz zamanının ortalaması alan.

Mikey Anderson el yaralanmasıyla Hiller, yolculuğa Vladislav Gavrikov ile Doughty eşleştirdi. Antrenör, Anderson geri döndükten sonra bile eşleşmenin kalabileceğini söyledi. Bu arada Doughty, oyunların hem yeni takım arkadaşlarına hem de Hiller'in 1-2-2 oyun tarzına uyum sağlayarak zindeliğini geri kazanmaya çalıştığı için sezon öncesi olanlara benzediğini söyledi.

“Birçok oyunu kaçırdığınızda, buzdan ne kadar şey yaparsanız yapın, oyun durumlarına girmelisiniz” dedi. “Bu adamlar 50 oyun, uçuyor ve oluklarını hissediyorlar. Temelde bir iç squad oyunu bile olmadan geliyorum. Yani zordu.

“Sadece gergindim çünkü geri dönmek istedim ve oyun kazanmamıza yardım etmek istedim.”

Doughty, önümüzdeki haftanın 4 ülkesinin karşılaşması için Kanada kadrosunu yapacak kadar uygun olduğunu kanıtlamayı umuyor. Ekstra buz zamanının, iki hafta daha fazla daha yararlı olacağını söyledi.

“Daha fazla oyun oynamak için, erkeklerle bir kez hızlanacağım Geri dön, ”dedi. “Bu yüzden orada olmayı çok isterim.”

Kralların Drew Doughty (8) Cumartesi günü Carolina Hurricanes'e karşı diski geçmek istiyor.

(Karl B Deblaker / Associated Press)

Kralların Doughty'nin dönüşünden elde ettikleri ne olursa olsun, köpek günlerini topuğa almak için yeterli olmayabilir, ancak bu yüzden takım sadece bir ay uzaklıktaki ticaret son tarihi ile çekingen olmayı göze alamaz. Kralların en büyük ihtiyacı, takım lideri 24 golü ligde 12. sırada yer alan Adrian Kempe'yi tamamlamak için kanatta bir puanlama tehdididir. Ancak Kevin Fiala 13'ten fazla golü olan tek kral. Ve kimse toplam gollerde 29 Salı günü 32 takım ligine giren bir takımın asistinde ilk 30'da yer almıyor.

Kralların Manuever için çok az yeri var. Cap alanına karşılar, yani çok fazla maaş almayı göze alamayacaklar ve zaten oynama süresini kaybetmesine rağmen, en çekici genç oyuncuları 21 yıllık defans oyuncusu Brandt Clarke işlemlerini yaptırıyorlar. Doughty'nin dönüşü.

Clarke'ın özgür stili Kings'in tarzına tam olarak uymuyor, bu yüzden belki de onu doğru anlaşmaya taşımaya ikna edilebilirler. Bunu başarısızlığa uğratan, ekibin ince potansiyel havuzu, muhtemelen sert bir şekilde yutmak ve 23 yaşındaki bir savunmacı olan Jordan Spence gibi birini takas etmek zorunda kalacağı anlamına geliyor. Takım muhtemelen üretimi (yedi gol, 14 asist) geçen sezondan sırasıyla 31 ve 26 kariyer yüksekliğinde belirgin bir şekilde kaymış olan kanat oyuncusu Trevor Moore ile ayrılmayı tercih edecekti. Ancak gelecek ay 30 yaşına giren Moore, karşılığında fazla bir şey getirmeyebilir.

Önemli bir ticaret yapsın ya da yapmasalar da, Kings, kalan normal sezon programından bir asansör almak için. Takımın zorluklarının çoğu, 14 kayıplarının NHL'de beşinci sırada yer aldığı yola çıktı. Ama kriptte sadece üç kez dövüldüler; Ligdeki hiçbir takım evde daha az oyun kaybetmedi.

Ve krallar evde kalan 32 maçın 22'sini oynayacak.