Yeni üniformalar: Ördekler klasik logoyu canlandırıyor, Krallar Gretzky dönemini kucaklıyor

Bad Chatty

New member
Krallar ve Ördekler Çarşamba günü tanıtılan yeni formalarla geleceğe adım atarken geçmişe bir göz atıyorlar.

Her iki takım da önceki günlere gönderme yapan logoları ortaya çıkardı.

Evet Ducks hayranları, bu, klasik ve her zaman popüler olan maske logosunun geri döndüğü anlamına geliyor. Bir dakika içinde bununla ilgili daha fazla bilgi vereceğiz.

Kings, Wayne Gretzky'nin takımdaki zamanıyla (1988-1996) örtüşen bir dönem olan 1988'den 1998'e kadar kullandıkları logoya çok benzer bir logo kullanacak.

En göze çarpan özellik, logonun ortasında kalın harflerle yazılan ve arkasında hız çizgileri bulunan “Krallar” kelimesi, üstte ve altta “Los Angeles” yazısı ve takımın ilk sezonuna tarihlenen bir taç olan bir taçtır. 1967'de.



Drew Doughty, 2024-25 sezonunda Kings'in deplasman formasını giyecek.

(Los Angeles Kings'in izniyle)



Öğelerin tümü, 2008'den bu yana kullanıldıktan sonra kullanımdan kaldırılan en son logoya benzer şekilde bir arma şekli oluşturacak şekilde tasarlandı.

Kings Başkanı Luc Robitaille yaptığı açıklamada, “Bu evrimin kökleri 57 yıllık geçmişimize dayanıyor ve çağımızın unsurlarını kucaklıyor” dedi. “Aynı zamanda hem geçmişteki hem de şimdiki oyuncularla arayüz ve geri bildirim içeriyordu ve gelecekteki uzantılar ve yeni yinelemeler için zemin hazırlıyor.”

Palet yeni bir “geliştirilmiş gümüş” içerecek şekilde güncellenmiş olsa da takımın renkleri siyah, gümüş ve beyaz olarak kaldı.

Ancak Ducks farklı bir şey deniyor. Yeni ana renkleri artık siyah, beyaz ve altın renginin kullanıldığı turuncu. Ancak Ducks'ın sahipleri Susan ve Henry Samueli, yaptıkları açıklamada bu değişikliğin bile takımın Orange County köklerine bir gönderme olduğunu söyledi.

“Ördekler Orange County'nin bir sembolüdür ve güncellenmiş, ikonik bir logoyla turuncuya dönmemiz geçmişimizi, günümüzü ve geleceğimizi kapsar” dediler.

Yeni ana forma, takımın 2015'ten bu yana giydiği alternatif formaya benziyor. Ve evet, ördek gagası şeklindeki hokey maskesinin orijinal, karikatürize ve artık retro havalı logosunun biraz güncellenmiş bir versiyonunu içeriyor. Ördeğin perdeli ayağına benzeyen “D” şeklindeki önceki logo, formanın omzuna taşındı.

Takım, yerel ünlülere yeni formaların hediye edildiği ve yeni görünümlerinin beğenildiği videoları tweetliyor.

“Demek yeni logo bu, öyle mi?” Angels'ın yıldızı Mike Trout şöyle konuştu: “Vay. O tatlı.”

El Toro Lisesi'nde oynayan Fullerton yerlisi Pittsburgh Pirates atıcısı Paul Skenes, turuncunun en sevdiği renk olduğunu söyledi.

“Harika. Eski hokey maskem var,” dedi logoya bakarken. “Bir maça çıkmam gerekecek.”