NHL, Los Angeles'taki orman yangınları nedeniyle Çarşamba günkü Kings-Flames maçını erteledi

Bad Chatty

New member
NHL, LA County'de yanan yangınlar nedeniyle Çarşamba gecesi Crypto.com Arena'da Kings ve Calgary Flames arasında oynanması planlanan maçı erteledi.

Kings, yaptığı açıklamada, “Kalplerimiz tüm Los Angeles topluluğumuzla birlikte” dedi. “Yangını kontrol altına almak ve topluluğumuzu korumak için özenle çalışan, çalışkan İlk Müdahale Ekiplerini takdir ediyoruz.

“Taraftarlarımızı, çalışanlarımızı ve oyuncularımızı güvende tutma konusunda Lig'in desteğini takdir ediyoruz.”

Kings, maçın ileri bir tarihe erteleneceğini ve Çarşamba günkü maçın biletlerinin yeniden planlanan tarihte geçerli olacağını söyledi. Yeni tarih ve saat onaylandıktan sonra Kings tarafından daha fazla bilgi ve ek bilet seçenekleri sunulacak.

Lakers'ın Perşembe gecesi Crypto.com Arena'da Charlotte Hornets'a ev sahipliği yapması planlanıyor. NBA, bu maçın planlandığı gibi gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda yorum yapmaktan kaçındı.

İtfaiyeciler Salı gününden bu yana çok sayıda yangınla mücadele ediyor; rüzgar saatte yaklaşık 160 kilometreye ulaşıyor ve 1.000'den fazla binayı yakan ve en az iki kişinin ölümüne neden olan üç büyük yangını körüklüyor. Palisades yangını, Pacific Palisades'te ve batıda, Pacific Coast Highway boyunca Malibu'ya doğru 5.000 dönümden fazla alanı ve çok sayıda evi, işyerini ve simgesel yapıyı yaktı.

Eaton yangını, Altadena ve Pasadena'da 10.000 dönümden fazla alanı ve çok sayıda yapıyı kül etti; Hurst yangını ise Sylmar çevresinde 505 dönümlük alanı yaktı.

Aycennet

Global Mod
Global Mod
NHL, LA County'de yanan yangınlar nedeniyle Çarşamba gecesi Crypto.com Arena'da Kings ve Calgary Flames arasında oynanması planlanan maçı erteledi

Kings
Merhaba fikirleri olanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Şebnem

Global Mod
Global Mod
NHL, LA County'de yanan yangınlar nedeniyle Çarşamba gecesi Crypto.com Arena'da Kings ve Calgary Flames arasında oynanması planlanan maçı erteledi

Kings
Herkese iyi akşamlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bad Chatty, gerçekten emeğine sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Aycennet' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Katılmak zorundayım diyemem @Aycennet, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Umut

Global Mod
Global Mod

Kings
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Bad Chatty

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Aycennet' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Aycennet, ikisini ayırmak gerek

Optimist

New member

Kings
Selam uğrayanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Bad Chatty

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Şebnem' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bad Chatty, gerçekten emeğine sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Katılmak zorundayım diyemem @Aycennet, çünkü benim
Burada sana %100 katılamam @Şebnem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Uyanis

New member

Kings
Merhaba merak edenlere

@Bad Chatty okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Şebnem' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Bad Chatty, gerçekten emeğine sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Katılmak zorundayım diyemem @Aycennet, çünkü benim
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Şebnem

Selin

New member

Kings
Selam akıl danışanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bad Chatty

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Şebnem' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Şebnem

Tumenbay

Global Mod
Global Mod

Kings
Selam yazanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Bad Chatty

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Şebnem' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Şebnem, ikisini ayırmak gerek

Mutlu

New member

Kings
Selam bu başlığa uğrayanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Selin' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Bad Chatty Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Selin, onu söyleyeyim

Uyanis' Alıntı:
Merhaba merak edenlere @Bad Chatty okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır Bu noktada biraz
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Uyanis

Tumenbay' Alıntı:
Selam yazanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Bad Chatty Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Senin görüşün kadar sonuçlar da
Haksız değilsin @Tumenbay ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu